• Forside

Sato bekræftes snart

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/2 2006 klokken 14:02

Lige siden at vi for første gang hørte om det nye japanske Super Aguri hold, har Takuma Sato været knyttet tæt sammen med dem, men endnu ikke officielt.

Nu skulle det dog angiveligt være så tæt på, som det kan være uden at det dog er endeligt bekræftet.

Satos manager udtalte tidligere i dag, at han ville blive utroligt overrasket, hvis ikke Takuma Sato en af de nærmeste dage bliver bekræftet som en af Grand Prix piloterne på det nye hold.

”Jeg vil blive yderst overrasket,” udtalte Andrew Gilbert-Scott til Reuters. ”Det hele skrider frem efter planen. Måske ikke helt så hurtigt som vi havde ønsket, men der sker noget hele tiden,” tilføjede han.


Aguri Suzuki

Selvom at Sato angiveligt skulle være tæt på at skulle en tur forbi det nye holds hovedkvarter for at få tilpasset et sæde, er der stadig nogle ting parterne mangler at få afklaret.

Hvem der så skal have sædet i den anden Super Aguri Grand Prix racer, er stadig uvist, men der går en del rygter om, at endnu en japaner skulle finde vej ned i siddebrønden, så der angiveligt bliver tale om et helt rent japansk hold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.