• Forside

Red Bull lige så gode som Renault

Renault er i store problemer i Formel 1. Fra at have været løbsvindere i 2006, så ligger teamet nu og kæmper om de sidste pointgivende placeringer i løbene, hvor de tidligere kæmpede med om podieplaceringerne.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/4 2007 klokken 10:04

David Coulthard og Red Bull understregede i denne weekend, at Red Bull Racing er kommet godt med og nu er på højde med teamets motorleverandør Renault.

Efter en weekend hvor David Coulthard udgik fra en pointgivende placering sagde skotten.

“Jeg er skuffet, naturligvis, men vi bliver nødt til at se på alt det positive.

På et spørgsmål omkring Renault kontra Red Bull Racing siger skotten.

”Lige så hurtigt de er faldet tilbage lige så hurtigt er vi gået fremad.”

Red Bull Racing er nu på samme niveau som Renault siger David Coulthard

Målet for de næste par løb er at etablere sig som bedste team efter BMW, McLaren og Ferrari. En RB3 har kvalificeret sig i top 10 i årets 3 første løb, og kæmper med Toyota om at være bedste team. Citatet ’To finish first you need to finish first.” Men for David Coulthard er det bedre at vise, at man er hurtig, men ustabil, end langsom men gennemførende.

Eller lidt som Nick Heidfeld sagde før sæsonstarten. Det er bedre at have en hurtig bil, der ikke kan holde end omvendt. Det er nemmere at gøre en bil holdbar end en langsom bil hurtig.

“Vi er nødt til at være realistiske og lige så smertefuldt det er at parkere biler, så vil jeg hellere parkere bilen efter et godt løb i stedet for det, som vi gjorde sidste år.”

David Coulthard havde et rigtig godt løb indtil han udgik i weekenden

David Coulthard at først nu begynder man at kunne se lidt af Adrian Neweys effekt på teamet.