• Forside

Nick: Slå nu koldt vand i blodet

Hypen over Lewis Hamilton er stor i disse uger, og en del af den er uden tvivl berettiget. Men nu tager Nick Heidfeld bladet for munden og opfordrer folk, og især den engelske presse, til at tage den med ro og slå koldt vand i blodet.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/4 2007 klokken 20:04

Nick Heidfeld tager nu bladet for munden og opfordrer folk, og især den engelske presse, til at tage den med ro og slå koldt vand i blodet.

Med reference til Jenson Button og den hype han oplevede i år 2000 siger Heidfeld.

”90% af alle rookies var kommende verdensmestre da de kom i Formel 1, men den eneste måde at finde ud af dette er ved at vente på det sker.”

Lewis Hamilton som den næste engelske verdensmester

”Lewis gør et rigtig godt stykke arbejde, specielt da han i det sidste løb (Malaysias Grand Prix)ikke lavede nogen fejl under det store pres fra begge Ferrarier. Men på den anden side er man nødt til at bemærke, at Alonso var tydeligvis hurtigere.”

Nick Heidfeld kom selv i Formel 1 år 2000. Dengang som regerende F3000 mester og alle forventede, at Nick Heidfeld skulle være den næste tyske verdensmester, men en problematisk debutsæson og siden McLarens drop af Heidfeld som ny McLaren kører forsvandt hypen om Nick Heidfeld som ny verdensmester.

RELATEREDE NYHEDER