• Forside

Michael Schumacher med afslappet cigarføring

I en tid hvor mange af os savner den syvdobbelte ex-verdensmester i Formel 1 i en Ferrari racer er det næsten befriende at vide, at Michael Schumacher ikke savner os. Således kan man se en meget afslappet Michael Schumacher på badeferie i Miami.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/4 2007 klokken 22:04

Billederne af den tidligere verdensmester, der ligger og nyder solen på en solseng sammen med Corinna kan ses i den tyske avis Bild eller på selv samme hjemmeside.

Da det er billeder, som er købt og betalt af Bild kan vi ikke bringe dem her, men ingen kan være i tvivl om, at Michael Schumacher ikke savnede sandet i Sakhir denne weekend.

Komplet med hvide badebukser, solbriller og cigar mellem fingrene slapper det tyske ex-Ferrari es af på luxushotellet Ritz-Carlton i South Beach, Miami. Ifølge Bild var Michael Schumacher kommet i pool position, og det ser da også sådan ud.

Michael Schumacher ved et afslappet øjeblik i Montreal 2001. Nu slapper ex-verdensmesteren endnu mere af

Vi kender alle historien om Nigel Mansell, der blev stoppet i USA af en politibetjent for at have kørt for stærkt. Da Mansell ruller vinduet ned spørger betjenten ham, om han tror, at han er Ayrton Senna.

Hvorvidt det er sandt eller ej vides ikke. Historien er tidligere fortalt om Michael Schumacher ved et tidligere USA besøg, men efter sigende kunne tyskeren gå ubemærket rundt i Miami.

Ferien varer dog ikke ved, idet Michael Schumacher på mandag skal tale ved lanceringen af en ny trafiksikkerhedskampagne kaldet UN Road Safety Week i London.