• Forside

Spyker fremskynder B version

Spyker F1 teamet har ikke haft den succes i år, som de havde håbet på. Generelt set er det det langsomste team i feltet og først i Bahrain lykkedes det for dem at gennemføre. Derfor vil Spyker nu arbejde på at få den ventede B version på banen langt tidligere.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/4 2007 klokken 11:04

På grund af de manglende resultater, arbejder Spyker nu på at få den ventede B version på banen langt tidligere end beregnet.

Debuten skulle gerne komme i juli i modsætning til den oprindelig planlagte debut i august måned, og det bliver den første bil som Mike Gascoyne rigtig kommer ind over. Ikke som årets F8-VII, der mest af alt minder om en opdatering af sidste års Midland racer. En bil som nu er blevet museumsgenstand.

Om 3 måneder står der en B model dette sted

Målet er at få bilen klar til Europas Grand Prix på Nürburgring. Det er Colin Kolles, der efterlyser dette, da han ikke bryder sig om at være efter Scuderia Toro Rosso og Super Aguri, som han har et horn i siden på.

”Ved det næste løb i Spanien vil vi have en mindre update; en større kommer i Monaco og så i Tyskland ønsker vi at køre med den nye bil," siger Kolles.

RELATEREDE NYHEDER