• Forside

Spyker dropper fredagskørerne

Det forlyder nu, at Spyker droppper deres planer om fredagskørere. Godt nok har der ikke været nogen fredagskører de sidste tre løb, men det skyldes andre omstændigheder. En omstændighed, der blandt andet hedder Giedo van der Garde.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/4 2007 klokken 11:04

Spyker droppper deres planer om fredagskørere. Godt nok har der ikke været nogen fredagskører de sidste tre løb, men det skyldes andre omstændigheder. En omstændighed, der blandt andet hedder Giedo van der Garde.

Men ikke kun på grund af ham. Fairuz Fauzy blev sparet væk i Malaysia, som det ellers ville have været naturligt at have ham til at teste. Nu ser det sort ud for Adrian Valles’ planer om at teste på hjemmebanen i Catalunya, Barcelona og Markus Winkelhocks ønske om at teste på Nürburgring på hans hjemmebane.

Hele nederste række får ikke lov at teste om fredagen i år

Det sker for at løbskørerne kan få mest mulig tid til at vænne sig til Spyker chassiset og banerne, så man kan få så god en opsætning som muligt. Noget som flere andre løbskørere også tidligere har ønsket, og som har været genstand for megen kritik hos specielt BMW.

Omkring droppet af fredagskørere udtaler Colin Kolles til det hollandske Formule 1 Race Report, at:

”Det er vigtigere ting at beskæftige sig med i øjeblikket.”

Spykers fire testkørere. Der har altid været tvivl om, hvor meget de ville få lov at teste

Adrian Valles skulle dog få lov til at teste for Spyker ved den kommende test på banen i Barcelona. En test som holdet kommer til modsat Sepang testen.

RELATEREDE NYHEDER