• Forside

Mika: Schumacher kan vende tilbage

Mika Hakkinen, Finlands sidste verdensmester, trak sig tilbage fra Formel 1 i 2001, men siger at Michael Schumacher sagtens kan gøre comeback, om 2-3 år. Selv er han ikke interesseret i at vende tilbage.

Af: (@bmf1.dk) d. 21/4 2007 klokken 18:04

Den 38-årige tidligere dobbelte verdensmester, Mika Hakkinen, testede tidligere på ugen for sit gamle team, McLaren, men understregede overfor avisen 'Welt', at han ikke vender tilbage til sporten der har givet ham så meget.

Mika Hakkinen testede for første gang i Formel 1 siden 2001

Men i samme åndedrag sagde finnen, at Michael Schumacher sagtens ville kunne vende tilbage til Formel 1, om "2 eller 3 års tid." Lige for tiden nyder Schumacher og fru Corinna livet i Miami, hvor superstjernen kan få lidt privatliv. Om han vil vende tilbage, er endnu uvist, men han har adskillige gange selv udtalt, at hans beslutning er endelig.

Tilbage til Hakkinen. Han meddelte også, at han aldrig ville vende tilbage til Formel 1, men siger samtidig, at Michael vil begynde at savne livet som racerkører om 2-3 år. For det skete for ham. "Det vil tage ham 2-3 år, før han begynder at tænke på at vende tilbage," siger Schumachers tidligere rival og nu meget nære ven, Mika Hakkinen.

Finnen medvirkede i et hyldestshow for den tyske pensionist, som selv var til stede, hvor de to kørte gokart race til tilskuernes store glæde. Hakkinen havde fået lavet et skilt til Schumacher, hvor der stod: "Til Michael - min rival og ven."

Michael Schumacher venter inden løbet i Melbourne

"Jeg tror ikke Formel 1 vil være den eneste mulighed for ham. Han vil måske også tænke på DTM, eller noget andet," siger Hakkinen, og fortsætter: "Race er race. Med talent, erfaring og frem for alt ambitioner, kan det gøres," slutter Hakkinen.

Lige de tre ting må man sige at Michael Schumacher besidder. Om han vil tænke på et comeback, er som sagt uvist, men vi skal nok ikke sætte næsen for meget op efter det. Schumacher stoppede på toppen, og uanset hvad han foretager sig i race-sammenhæng i fremtiden, vil det blive sammenlignet med hans resultater på alverdens Formel 1 baner.