• Forside

Heidfeld er optimistisk om fremtiden

Den tyske BMW-Sauber pilot, Nick Heidfeld, siger han er optimistisk når talen falder på at sikre sig en kontrakt med teamet, efter 2007-sæsonen er slut. Men Mario Theissen mener ikke, at det er tid til at tage den beslutning endnu.

Af: (@bmf1.dk) d. 23/4 2007 klokken 15:04

Nick Heidfeld, eller Quick-Nick som han kærligt kaldes, har været i Formel 1 i de sidste 7 år, og denne sæson ser ud til at blive hans hidtil bedste. Han har scoret 15 point i de første tre løb, og i Malaysia udfordrede han selveste verdensmesteren, Fernando Alonso.

Og netop hans gode form er i fokus, når der skal tales om nye forhandlinger i hans kontrakt med BMW-teamet, som udløber efter denne sæson. Det er helt klart, at Heidfeld står langt bedre nu, end før sæsonen startede.

Dr. Mario Theissen

Det har svirret med rygter, om et skifte til et andet team, men til en sponsor-begivenhed forleden, udtalte Heidfeld om sin nuværende arbejdsplads: "Jeg kan ikke komme på ret mange grunde til, hvorfor vi ikke kan fortsætte med samarbejdet. Jeg er optimistisk, fordi Mario Theissen også sagde, at der er gode grunde til at fortsætte."

Til nyhedsbureauet dpa, siger han yderligere: "Jeg laver det samme job som jeg altid har gjort, det er bare bilen der er anderledes. Men det er altid rart at imødekomme denne slags situationer, uden at skulle forklare hvorfor tingene ikke virker. Jeg tror jeg er i en god position," siger Heidfeld.

Sæsonen 2007 ser indtil videre lys ud for Nick Heidfeld. Det er dog endnu uvist, om han fortsætter i BMW

Hans chef, Mario Theissen, har tidligere udtalt, at han ikke har travlt med at skrive kontrakt med Heidfeld. "Vi taler sammen om det, naturligvis, men vi kommer ikke med løbende udmeldinger. Vi vil tage en beslutning før sæsonen slutter, og derefter annoncere den beslutning," slutter Theissen.

Nick Heidfeld er blevet sat i forbindelse med både Toyota og Honda, men Theissen siger, at det kun er løse rygter.

RELATEREDE NYHEDER