• Forside

Deal eller no deal?

Ron Dennis benægter enhver snak om en aftale mellem McLaren og Prodrive, om at levere biler og motorer til feltets 12. team. David Richards er manden bag teamet, og han er meget interesseret i McLaren´s teknologi.

Af: (@bmf1.dk) d. 24/4 2007 klokken 11:04

David Richards blev set spankulere rundt på gridden under Bahrain´s Grand Prix, sammen med Lewis Hamilton´s far, Anthony. Det fik mange til at spekulere i en forbindelse mellem McLaren og Prodrive, som fra 2008 bliver feltets 12. team.

Rygterne har svirret en del om en aftale om at McLaren skulle levere både bil og motor til Prodrive, men Ron Dennis udtaler, at de rapporter der er, er "for tidligt ude". Der har været samtaler, men indtil videre kun om "muligheden for en aftale", som Dennis formulerer det.

Prodrives teamchef

Til det britiske F1 Racing, siger Dennis: "Jeg har aldrig udelukket at der kunne komme et partnerskab med et andet F1 team, men det er alt for tidligt at sige, om det vil blive Prodrive."

Ron Dennis indrømmer dog, at McLaren vil seriøst overveje at levere kunde-biler til mindre teams, selvom hans personlige holdning går imod ideen. Der er også den nuværende sag vedrørende Spyker og Williams, som jo mener at Super Aguri´s SA07 er en kopi af Honda´s løbsvindende RA106 fra 2006.

Hvem der kommer til at køre de to Prodrive-biler, er endnu uvist, men det rygtes at Prodrive gerne vil tale med Pedro de la Rosa og Gary Paffett, om et eventuelt skifte til det nye team.