• Forside

Prodrive sikrer sig titelsponsor

David Richards, manden bag Formel 1´s nyeste team Prodrive, er en travl mand. Han har ingen biler og heller ingen motorer. Men det er allerede lykkedes ham at skaffe en titel sponsor til sit nye team.

Af: (@bmf1.dk) d. 26/4 2007 klokken 13:04

Prodrive er i forhandlinger med forskellige teams, om levering af kundebiler og motorer, når reglerne træder i kraft til næste år. Således har der været talt meget om en mulig aftale med McLaren, men Ron dennis hverken be-eller afkræfter nogen aftale. Men det afskrækker ikke David Richards, som nu allerede har skaffet sig en titel sponsor.

Richards holder sine kort tæt til kroppen og indtil videre holder han den nye sponsor hemmelig. Dog siger han kort: "kontrakten er underskrevet."

Skifter Pedro De La Rosa til Prodrive i 2008?

Tidligere har Richards afsløret, at man vil begynde atteste til december og at det eksisterende team som skal levere både biler og motor til teamet, vil blive afsløret meget snart.

Det bedste bud indtil videre, er stadig McLaren, og det på trods af Ron Dennis´ lidt vakkelvorne udtalelser om, at et team som Prodrive kunne godt tænke sig at lave en aftale med et team som McLaren. Rent kørermæssigt, spekuleres der ligeledes i at Pedro de la Rosa og Gary Paffett, skulle være på vej til Prodrive.

En indikation på kører line-uppen, kunne være at Gary Paffett har skrevet en kontrakt om at deltage i DTM året ud, og derfor skulle han efter sigende være ledig til 2008. "Det har altid været min klare intension, at deter i F1 jeg vil være i 2008," siger Paffett. "Det er mit mål at gøre det bedste jeg kan, og blive forberedt til 2008 og arbejde sammen med McLaren-Mercedes."

Mange troede, at Pedro de la Rosa følte sig forbigået, da Lewis Hamilton blev Fernando Alonso´s kollega, men spanieren har antydet, at der måske var andre interessante ting i udsigt for ham.

Prodrive forventes at præsentere hele pakken, både motorer, biler, kørere og sponsorer, når Formel 1 når til Silverstone til juli.