• Forside

MP4-22 med nyt karosseri

Onsdag i denne uge, debuterede McLaren med et nyt karosseri, der gerne skulle hjælpe teamet med at indhente deres rivaler på banen. Ændringerne er små, men vigtige.

Af: (@bmf1.dk) d. 27/4 2007 klokken 11:04

Allerede efter kun tre løb, ser McLaren ud til at ændre på formlen. Der er brug for nye tiltag, hvis den lille forskel op til rivalerne skal mindskes yderligere. Derfor kunne man i onsdags se en McLaren, med ganske små ændringer i karosseriet.

Teamet er 5 point foran Ferrari i konstruktørernes mesterskab, og Fernando Alonso, Kimi Räikkönen og Lewis Hamilton står lige med 22 point hver i kørernes mesterskab. Men der skal gøres noget, lyder det, og det skal være nu.

Fernando Alonso fører feltet an i Malaysia. Lewis Hamilton lige bagefter.

"Den nye opdaterede pakke, er rent æstetisk ikke særlig anderledes," siger Martin Whitmarsh til avisen 'Diario As'. "Men vi håber at komme med med en vinderbil til Barcelona." Der er fra officiel side udtalt, at Ferrari F2007 er en anelse hurtigere på de lange stræk, og det er sandsynligvis her man vil sætte ind med ændringerne.

De reportager og spionbilleder der er taget på et privat flyveområde på øen Menorca - vi har desværre ikke nogen - indikerer, at der ganske rigtigt er blevet ændret små ting. Detaljerede ændringer især på bagvingen, "skorstenene" på side-pods´ene, og på barge boards´ene, er foretaget.

McLaren´s testkører Gary Paffett, deltog i testen og der er også planlagt aerodynamiske tests.

RELATEREDE NYHEDER