• Forside

Heidfeld bevarer roen

Toyotas motorsportschef, John Howett, udtalte forleden, at Nick Heidfeld ikke er interessant for dem, da han kun ser ham som en lidt over middel pilot. Dette ville mange piloter nok blive vrede over, men Heidfeld holder roen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/4 2007 klokken 13:04


”Jeg ved hvad jeg kan og det vil jeg blive ved med at vise dem,” kom det roligt fra den hurtige, men til tider for anonyme Nick Heidfeld.

”Jeg vil hellere bruge min energi på at kører stærkt, end at kommentere på sådanne udtalelser,” tilføjede Heidfeld, der lader til, at kunne afskrive Toyota som hans næste hold, efter hans nuværende kontrakt med BMW udløber efter den indeværende sæson.

Vedvarende rygter har ellers længe sat Nick Heidfeld i forbindelse med Toyota, som erstatning for den lettere overbetalte Ralf Schumacher. Men da det er Howett der var manden bag beslutningen om at hyre Schumacher ind, hvor han samtidig afviste at gøre brug af Nick Heidfelds erfaring, er der ikke meget der tyder på, at Quick Nick vil komme til Toyota.

Nick Heidfeld og Robert Kubica, tager det helt roligt

Men for Heidfeld, har det mindre betydning om Toyota er et af de hold, der kunne komme på tale, hvis ikke han fortsætter hos BMW. Den utrolig stærke sæsonstart fra tyskeren, har nemlig fået flere bejlere på banen, her under også Honda.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER