• Forside

Renault første Formel 1 team i Second Life

Renault er ikke længere det førende Formel 1 team i virkeligheden, men derfor kan man jo godt være det førende Formel 1 team i cyberspace. Således gik ING Renault F1 teamet for ganske få dage ind og blev en del af cyberverdenen Second Life.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/4 2007 klokken 13:04

Second Life er en virtuel verden, som de sidste par måneder har nydt en kæmpe fremgang og fået flere danske butikker og banker til at etablere afdelinger i den virtuelle verden. Nu har Renault som det første Formel 1 team etableret sig som deltagere i den virtuelle verden, der bebos af 5,890,480 virtuelle indbyggere.

Renault i Second Life

Formålet med dette indtog i Second Life er at bringe Renault F1 teamet tæt på deres fans, og give fansene en oplevelse af det store show, som Formel 1 er. Således skulle over 1½ million mennesker have oplevet Renault Formel 1 teamet gennem deres Road Shows, der i juni bringer Formel 1 til Warshawa i Polen.

Renault lover nærkontakt mellem indbyggerne i Second Life og Renault F1 teamet. Renault har indgået et samarbejde med Rivers Run Red, der var det første firma, der etablerede en forretning i Second Life. Renault lover at give en unik oplevelse, og alle besøgende vil blive intet mindre end virtuelle teammedlemmer.

Den lyshårede fyr i midten er Heikki Kovalainen

Renault håber på masser af støtte gennem denne virtuelle verden, der kan få mig i Danmark og lille Amir fra Mellemøsten til at mødes hos Renault. Et spændende initiativ i mine øjne, men lad os nu først se, hvor stor succesen bliver.

Hvis succesen bliver stor, så vil flere andre Formel 1 teams uden tvivl følge efter.