• Forside

I dag angriber Nick Heidfeld Nordschleife

Så er det i dag at BMW Sauber køreren i dag skal køre opvisningsomgange på den 22 km lange Nordschleife også kendt som det grønne helvede. Det sker i anledning af et event, som BMW har stablet på benene denne weekend.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 28/4 2007 klokken 04:04

Vi er mange, der ser frem til denne opvisning, men allerede før BMW raceren er startet op, så har man sat forhindringer op for at bremse den banerekord og de hastigheder, som Heidfeld kunne opnå.

Således kommer Nick Heidfeld til at køre med de markant langsommere Bridgestone demonstrationsdæk og ikke det bløde gummi vi kender fra løbsweekenderne. Som om det ikke var nok, så kommer Nick Heidfeld også til at køre med en ekstrahøj ridehøjde.

Ifølge Dr. Mario Theissen vil det betyde lavere tophastighed og en mere rolig kørsel. Men tophastigheden skulle alligevel gerne overskygge de 300 km/t.

I dag vil Nick Heidfeld køre opvisning på det grønne helvede

Sluttelig så vil Nick Heidfeld ifølge rygter heller ikke få lov at køre igennem den berømte ’Karrussell’, hvor bilerne skal ligge ordentligt på vejen for ikke at blive kastet op i autoværnet.

Farten i en Formel 1 bil anno 2007 vil simpelthen være for høj til, at man sikkerhedsmæssigt kan forsvare dette.

Nick Heidfeld bliver i det tyske magasin ’Auto Motor und Sport citeret for følgende.

”Skuffende”

BMW regner med at der vil være 30.000+ tilskuere ved opvisningen i dag.