• Forside

Heidfeld lægger hjelmen på hylden

For en stund. Bare rolig, vores alle sammens Nick Heidfeld stopper ikke karrieren lige med det samme. Den talentfulde tysker skal til maj deltage i et anderledes triatlon.

Af: (@bmf1.dk) d. 28/4 2007 klokken 12:04

Nick Heidfeld er en mand der er i vælten for øjeblikket. Stort set ikke en dag uden en nyhed om, at han enten er på vej til det ene eller det andet team. Og hans præstationer, har da også fået rigtig mange fans og sportsjournalister op af stolene.

Derfor vil han nu bevise, at han er meget andet end bare en dygtig racerkører, for i næste måned deltager Quick-Nick i et meget anderledes triatlon.

Nick Heidfeld og Robert Kubica i starten af løbet. Bahrain 2007

Sammen med proffesionel sejler Tony Kolb, som sejler for ORACLE Racing Team, og Jose Manuel Lara, golf, vil de tre udkæmpe en dyst hvor de alle tre hver deltager i hinandens sportsgren. Både sejlads, golf og naturligvis motorsport, er områder hvor BMW er dybt involverede.

"Det bliver en spændende dag," siger Heidfeld. "For mig handler det ikke om at udforske forskellene mellem motorsport, sejlads og golf. Det jeg ser frem imod, er at se parallellerne mellem de tre sportsgrene komme i fokus."