• Forside

En oplevelse med Fernando Alonso

Normalt hører vi kun om Goodwood, når der er det årlige Festival of Speed om sommeren, men for et par dage siden lagde den historiske Goodwood-bane, asfalt til nogle opvisningsture af Fernando Alonso.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/4 2007 klokken 09:04

Det skete i forbindelse med en tidligere afholdt Vodafone konkurrence, Vodafone Hot Laps, hvor hovedgevinsterne var en tur ved siden af Fernando Alonso i en Mercedes Benz SLR McLaren. Nu var det tid til vinderne at indløse deres præmie.

Vinderne fik enten en tur sammen med verdensmesteren Fernando Alonso eller Chris Goodwin, der var test- og udviklingskører på Mercedes Benz SLR McLaren. En af de heldige, der fik en tur med Fernando Alonso var en tidligere mesterjockey; Frankie Dettori.

Fernando Alonso morede sig efter Vodafone Hot Laps konkurrencen

Frankie Dettori sagde efter turen

”Jeg var virkelig begejstret, da Vodafone McLaren Mercedes inviterede mig. Det var stort at møde Fernando. At sidde med ham i bilen og se, hvor fokuseret han er. Det er nemt at se, hvorfor han er dobbelt verdensmester. Jeg håber teamet og Fernando får en god sæson.”

Fernando Alonso sagde efter opvisningsomgangene var kørt.

”Jeg har virkelig nydt det i dag. At Frankie kom var et rigtigt højdepunkt, da det altid er en fornøjelse at møde en sportsmand, der også er lykkedes med at få opfyldt sine drømme.”