• Forside

McLaren vil inspirere medarbejderne

McLaren har indgået et usædvanligt samarbejde med nogle af Englands største skulptører, for at bringe deres arbejde frem for et andet publikum, og for at give lidt finkultur til medarbejderne i Woking.

Af: (@bmf1.dk) d. 3/5 2007 klokken 12:05

I sig selv en pudsig historie, og måske også usædvanlig, for hvad laver nogle af Englands fornemmeste kunstværker, på en Formel 1 fabrik i Woking?

Ifølge Ron Dennis, handler det om at stimulere medarbejderne og give dem inspiration og "individuel kreativitet." Ideen er spændende og interessant set fra en kunstkenders synspunkt - vi kender ikke nogen - for Dennis, som er en stor kunstnyder og samler, vil gerne hjælpe unge og up-and-coming kunstnere med at etablere sig på den engelske kunstscene.

McLaren MP4-22, er også et kunstværk, synes nogle sikkert

Normalt betaler en sponsor penge for at få lov til at blive kædet ammen med etFormel 1 team, men her er det lige omvendt. McLaren har været til lommerne og selvom beløbet er ukendt, siger Caroline Douglas fra Arts Counsil, som står bag initiativet, at pengene "kommer uden nogen betingelser og giver os frihed til at gøre mere af det vi gør i forvejen."

Om der nu skal til at afspilles klassisk musik i hovedtelefonerne hos kørerne, tror vi dog ikke.

RELATEREDE NYHEDER