• Forside

Honda med bizar ny frontvinge. Nu med billeder

Det er ikke kun McLaren-teamet, som afprøver nye spændende tiltag til deres frontvinge i disse dage. Nu er Honda-teamet hoppet med ombord, og præsenterer noget der bedst kan betegnes som flyveører.

Af: (@bmf1.dk) d. 3/5 2007 klokken 17:05

Torsdag morgen rullede et helt nyt 'væsen' ud fra Honda´s garage på Catalunya-banen i Spanien. Det var teamets nye kreation, som øjeblikkeligt fik samtlige fremmødte medier til at vende hovedet.

Ud kom den samme Honda RA107´er, som vi har lært at kende den i sin jordklode-bemalede livery, men denne gang med det der bedst kan beskrives, som store flyveører på hver side af frontvingen.

Her er den RA107´er vi kender.

Ørerne er rent faktisk to ganske store ekstra vinger, påsat den eksisterende næse. De er kun en del af de aerodynamiske modifikationer som teamet ekseperimenterer med for tiden, for at forbedre bilens præstation op til det kommende Grand Prix.

Honda er for tiden i gang med at udvikle en b-spec bil, som skal være klar til det Canadiske Grand Prix, men man har altså endnu ikke opgivet RA107´eren.

Teamchef Nick Fry fortalte tidligere på året, at de nuværende problemer for Honda, kan spores tilbage til lignende problemer i 2005.

Honda's nye frontvinge med elefantørerne

"Vi er stadig ved at identificere det egentlige problem, så at give et definitivt svar, er ikke nemt," siger Fry om teamets kamp.

"Men fra hvad jeg har set, kan vi helt ærligt ikke forstå de problemer vi havde i starten af 2005-sæsonen, da vi løftede næsen på bilen."

"Selvom vi har forbedret situationen, tror jeg ikke vi stadig forstår hvordan vi gjorde det. Og hvis den type problemer kommer tilbage for at skabe flere problemer, vil de ikke overraske os," slutter Fry.

Tak til vores læser Kurt Riddergaard for billedet. Undskyld vi ikke skrev det noget før:-)