• Forside

McLaren uden ny frontvinge i Spanien

McLaren-teamet præsenterede i mandags en helt ny type frontvinge til deres MP4-22. En to-delt vinge, hvor den øverste del buede ind over spidsen af næsen og den underste del af vingen. Men vi får den ikke at se i Spanien.

Af: (@bmf1.dk) d. 3/5 2007 klokken 13:05

Onsdag var den første dag, hvor Fernando Alonso skulle prøve den nye frontvinge, efter den var blevet præsenteret for offentligheden om mandagen. Men de første udmeldinger fra mesteren, var ikke opmuntrende. Derfor overvejer McLaren nu at droppe den nytænkende frontvinge.

Det er vanen tro den spanske avis 'Diario As', der nærmest mandsopdækker Alonso, som kom med følgende udmelding: "Den ekstravagante og revolutionerende opfindelse, fungerede ikke som teamet havde forventet."

Vi ville gerne have vist et billede af den nye frontvinge, men det kunne desværre ikke lade sig gøre. Så her er et af bagvingen

Onsdag var Fernando Alonso femte hurtigst på Catalunya-banen, et helt sekund efter Felipe Massa og hans røde Ferrari. Torsdagens test bliver uden verdensmesteren, da han angiveligt skal deltage i en sponsor-event, så det bliver Pedro de la Rosa, som skal bag rattet og fuldføre den sidste dag i fire-dages testen.