• Forside

Paffett og Monteiro til Prodrive?

Gary Paffett, der i weekenden vandt DTM-løbet på Oschersleben, er tidligere sat i forbindelse med Dave Richards Prodrive-team. Og nu melder Tiago Monteiro ud, at han er klar til at hoppe i kørerdragten, hvis Prodrive ringer til ham.

Af: (@bmf1.dk) d. 8/5 2007 klokken 23:05

Mens Pedro de la Rosa benægter at der er en forbindelse mellem ham og Formel 1´s nyeste skud på stammen, Prodrive - som dog først kommer til start næste år, står det anderledes til med Gary Paffett og nu også Tiago Monteiro.

Paffett er rigtig i vælten for tiden. I weekenden vandt han DTM-løbet på Oschersleben i sidste års bil, i sig selv en kæmpe bedrift, og er nu klar til at komme helt frem i klassen. Bogstaveligt talt.

Gary Paffett og Paul di Resta på podiet

"Det er svært at sige, men jeg er stærkt optimistisk," siger Paffett. "Situationen mellem David Richards og McLaren ser ud til at bringe forholdet tættere sammen, og hvis det sker og de bliver et B-team for MClaren, så vil jeg sige jeg har en ret god chance for at køre."

Paffett er tilbage i DTM efter han i 2005 tog mesterskabet. Han mener, at hans succes i andre serier og hans erfaring som testkører for McLaren i Formel 1, kraftigt vil forøge hans chancer for et sæde.

En anden interessant udvikling, er at Tiago Monteiro nu har meldt sig i kampen om et fast løbssæde i en af Prodrive-racerne. Den portugisiske pilot kørte sidste år for Midland/Spyker og i 2005 for Jordan-teamet.

Tiago Monteiro krydser 'The Old Brickyard'. Indianaplois 2006

Han skjuler på ingen måde sit ønske om en tilbagevenden til Formel 1 i 2008, og mener at David Richard´s team er en stor mulighed. "Et nyt team i feltet, øger mine chancer," siger han til Formule 1 Race Report. "Der er nogle samtaler med Prodrive, men på dette tidspunkt er det svært at sige hvor gode mine chancer er," siger Monteiro.

Han indrømmer dog at både Gary Paffett og Pedro de la Rosa, sandsynligvis har "førsteret" til et sæde, men selvom både Monteiro og Paffett begge peger på de la Rosa, så benægter spanieren enhver forbindelse til de rygter der cirkulerer. "Jeg vil ikke omtale den sag, jeg kender ikke noget til de rygter," sagde de la Rosa kort.

Hvem der får de eftertragtede sæder i Prodrive, bliver afsløret når Formel 1 cirkusset kommer til Silverstone den 8. juli.

RELATEREDE NYHEDER