• Forside

Prodrive tæt på McLaren aftale

Der er meget der tyder på, at David Richards nye Formel 1 hold, Prodrive, der er sat til at stille til at komme til start i 2008, er meget tæt på at indgå en aftale med McLaren omkring køb af chassis og motorer.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/5 2007 klokken 15:05

For en månedstid siden, var David Richards hovedmanden bag købet af Aston Martin fra Ford, kort tid derefter, meddelte han, at Aston Martin navnet ville komme i Formel 1, men ikke med det samme.

Samtidig meddelte han, at de forhandlede med McLaren og flere andre unavngivne hold, om at købe chassis og motorer fra dem til deres første sæson i Formel 1.

Lige siden det kom frem, at Prodrive fik den 12. plads i Formel 1, har de fleste ikke været i tvivl om, at McLaren og Prodrive, ville være et kommende makkerpar.

David Richards har også ved flere lejligheder tilkendegivet, at McLaren er det hold, de helst vil handle med.

At aftalen er meget tæt på at være en realitet, kommer fra udtalelser fra Mercedes DTM piloten, Gary Paffett, der siger, at han er meget tæt på at have en aftale med Prodrive fra næste sæson i deres nye Formel 1 hold.

”Jeg har kendt David Richards i mange år og han ved hvad jeg kan,” udtalte Paffett. ”Jeg vil kunne komme til at køre hurtigt i en Formel 1 racer, uden alt for megen træning.”

Om det er ønsketænkning eller om der er noget reelt bag, må vi vente med at se.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.