• Forside

Orange i fare igen

For nogle år siden, var det Arrows der med sine orange farver og meget seriøse fremfærd i Formel 1, pludselig forsvandt fra Formel 1 banerne, efter en konkurs. Nu er der meget der tyder på, at de Orange Spyker biler er på vej ned af samme vej.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/5 2007 klokken 10:05


Ligheden er slående. Arrows racerne, med bl.a. hollandske Jos Verstappen i den ene bil og Spyker med hollandske Christijan Albers.
At de så begge, lader til at have samme problemer med at få økonomien til at holde, er selvfølgelig en skam.

Christijan Albers i Bahrain

Arrows knækkede nakken, efter Tom Walkinshaw fik økonomiske problemer med sin bilfabrik TWR, der dog stadig består, men som Tom blev tvunget til at sælge, sammen med hans Yacth, samt mange af hans andre dyre hobbyer.

Jos Verstappen i Arrows

Spyker ejeren, er lidt af samme type. En mand der altid har haft mange penge og som syntes det er sjovt at bruge dem på dyrt legetøj. Hvem ville ikke kunne lide det?
Men Formel 1 holdet, lader til at have været for stor en mundfuld. Det samtidig med, at hans Spyker gadebiler, ikke sælger helt så godt som han havde håbet på, selvom han erklæret kun sælger eksklusive biler, betyder, at Spyker er på vej ned i et hul, der er meget svært at komme op ad igen.

Når bilerne så tilmed er så markant ringere end nogle af de andre hold i Formel 1, så er der ikke alt for megen håb for det orange hold.

Arrows lavede i det mindste konkurrencedygtige biler lige til det sidste.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER