• Forside

Se dig selv på en Formel 1 racer

Som vi skrev på bmf1, så ville Red Bull Racing droppe deres Hollywood tema i år på trods af mængden af store amerikanske storfilm, der rammer det store lærred henover sommeren. I stedet har Red Bull lanceret et spændende one-off tiltag.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 25/5 2007 klokken 14:05

For at samle penge ind til Red Bull’s egen ”Wings for Life” velgørenhedsorganisation kan man for en mindre donation på £10 få lov at uploade et billede af sig selv, en man holder af eller noget helt tredje. Billedet vil blive vist på et af de to RB3 chassiser som et to cm stort billede, når Formel 1 feltet ankommer til det engelske Grand Prix på Silverstone.

Målet med denne happening er at samle en million dollars ind til ’Wings for Life’. Det offentliggjorde Red Bull Racing i eftermiddags under en mindre seance i det store Red Bull Energy Station kompleks.

Få dit eget billede på denne bil

David Coulthard fortalte under seancen, at han glædede sig til at komme til Silverstone og bogstaveligt talt køre med hans fans i løbet.

”At vinde det britiske Grand Prix er noget jeg aldrig vil glemme, så jeg ser frem til at komme tilbage til Silverstone. Selvfølgelig er det her jeg får mest støtte fra mine fans, så at have dem bogstavelig talt på bilen er en god måde for mig at betale deres støtte tilbage.”

”Jeg har altid været imponeret over ’Wings for Life” og dets arbejde på at finde en kur mod skader på rygsøjlen, så jeg er stolt over at kunne gøre noget for at hjælpe.”

Mark Webber talte efter David Coulthard.

”De siger ens største rival er din teammate, så nu har David og jeg en ekstra kamp mellem os for at se, hvem der kan få flest ansigter på bilen. Jeg lover, at alle der tilmelder sig vil garantere deres billede en spændende tur rundt på Silverstone!”

Christian Horner, der er Red Bull Racings teamchef lukkede seancen ved at sige

”Gennem støtten fra vores passionerede F1 fans vil vi være i stand til at samle over en million dollars ind til Wings for Life, hvilket vil være med til at gøre en forskel for denne velgørenhedsorganisations mål på at kurere skader på rygsøjlen.”

”På vores website kan fans skrive beskeder, invitere venner til at deltage og måske dedikere et område, så vi kan samle et lille samfund bogstaveligt talt på bilen.”

Et meget spændende tiltag, som giver fans en mulighed for at komme lidt tættere på Formel 1. Denne skribent har allerede deltaget, så kig efter et billede af et brudepar på David Coulthards RB3 på Silverstone.

RELATEREDE NYHEDER