• Forside

F1 i Paris gader

Bernie Ecclestone vil have Formel 1 i Paris gader. Det er et klart mål for englænderen, der samtidig vil udelukke Magny Cours chance for at få Formel 1 tilbage, efter de har meldt ud, at de ikke regner med være i stand til at afvikle Frankrigs Grand Prix i 2008.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 31/5 2007 klokken 10:05

Udmeldingen om, at Magny Cours næppe vil afholde Frankrigs Grand Prix i 2008, kommer som en kærkommen lejlighed for Bernie Ecclestones planer om at afholde et Formel 1 løb, i en storbys gader.

Storbyen bliver næppe København, som der ellers er en del der har talt om, men derimod Paris, der som en af verdenens førende metropoler, er udset til at afholde Frankrigs Grand Prix, måske allerede i 2008.

Men Ecclestone glemmer, at der er flere hold, der er direkte imod bybanerne. De er i hvert fald mod Monaco, som nærmest er umulige at overhale på, hvilket ikke ligefrem er noget der øger underholdningsværdien.

Paris Hilton vil måske være blandt tilskuerne, hvis det lykkes for hende, at forblive ude af fængsel

Gaderne i Paris, vil for en dels vedkommende, minde alt for meget om de snævre gader i det lille fyrstendømme. Med mindre, men vil ligge løbet ud i en af de moderne forstæder, hvilket så vil fjerne en del af attraktionen, ved at kører løbet i Paris.

Ecclestone har da også udtalt, at han mener at Champs-Elysees bør være en del af banen, hvis det lykkes for hans lille Formel 1 cirkus, at få lov til at indtage de Parisiske gader.

”Alle har en drøm,” udtalte Bernie Ecclestone. ”Jeg vil gøre mit, for at få denne drøm realiseret allerede i 2008,” sluttede den nu 76 år gamle Formel 1 suprimo.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER