• Forside

The Toyota Connection

I den seneste tid, har rygtebørsen svirret omkring Ralf Schumacher og hans position hos Toyota. Der er en bred enighed i medierne om, at han ikke fortsætter hos teamet til næste år. Adrian Sutil kan være hans afløser.

Af: (@bmf1.dk) d. 31/5 2007 klokken 12:05

Som vi fortalte tidligere på ugen, så ser det ikke lovende ud for Ralf Schumachers chancer for at fortsætte i Toyota-teamet til næste år. Og der er ligeledes rygter ude, om at han kan blive fyret allerede inden halvvejs mærket i sæsonen er nået.

På trods af offentlig opbakning fra Toyota´s F1 præsident John Howett, er der efterhånden ved at være enighed om, at Ralf Schumachers kontrakt ikke bliver fornyet til 2008. Og her kan Adrian Sutil komme ind i billedet.

Sutil, der kører for Spyker i denne sæson, og som har gjort det ganske fornuftigt, han er ofte hurtigere end sin mere erfarne team-kammerat Christijan Albers - som måske bliver erstattet af Jos Verstappen - og i Monacos gader, toppede han ekstraordinært træningen.

Ralf Schumacher bliver overhalet af en kundebil.

Forbindelsen skulle være der, siges der. Og forbindelsen der tales om lige nu, er at Ralf stopper i Toyota, Adrian Sutil overtager hans plads. Imens kommer Jos Verstappen ind i Spyker teamet i stedet for Christijan Albers og fører teamet mod bedre tider. Og der skulle efter hvad vi erfarer, faktisk være noget om snakken.

"Efter Adrian´s seneste præstationer, har der været et par henvendelser fra team-managers, som ville spørge til hans situation, men indtil videre har der ikke været nogle forhandlinger," siger Sutil´s manager, Karl-Heinz Zimmerman, der dog også siger: "Vi er ganske tilfredse med Spyker."

Adrian Sutil i Spyker F8-VII

Tidligere Formel 1 kører Christian Danner, mener dog ikke, at Toyota vil skille sig af med Ralf Schumacher, som kom til teamet i 2005 med et prismærke i nakken på omkring $20 millioner per år. Til Sport-Informations-Dienst
er Danner blevet citeret for at sige: "For Toyota er der intet alternativ til Ralf, så jeg tror stadig han har en fremtid i teamet."

Hvorvist det er rigtigt, må tiden vise, men sandheden er, at resultaterne taler sit tydelige sprog. Et eneste point til tyskeren, mens hans kollega Jarno Trulli har scoret fire. Ikke de store point, men stadig bevis på, at der måske sker en udskiftning i Toyota-teamet