• Forside

Alonso selvsikker som nummer 1

Den forsvarende verdensmester, Fernando Alonso, mener, at han kommer til Montreal med en større selvtillid end før i sæsonen, efter at have indtaget førstepladsen i kørernes verdensmesterskab. ”Nu sikrer vi os mesterskabet,” mener han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/6 2007 klokken 11:06

Sejren i Monaco var af største betydning for Fernando Alonso, der efterhånden var under hårdt pres fra hans unge holdkammerat Lewis Hamilton. Et pres som Alonso nu mener er forbi.

Selvom Fernando Alonso kun er á point med Lewis Hamilton, er det spanieren der fører mesterskabet, som følge af flest sejre reglen. Alonso har to, mens Hamilton ingen har.

”Det er da forståeligt nok, at holdet ikke helt har afgjort hvem af os der skal være nummer et,” udtalte Alonso til den italienske sports avis 'La Gazzetta dello Sport'.

”Vi har lige mange point og vi har de samme muligheder, hvilket var en endnu større grund til at vinde i Monaco,” kom det fra Alonso. ” Nu skal jeg bare udbygge føringen.”

Alonso brugte også interviewet til at afvise rygterne om, at han fik sejren foræret af Lewis Hamilton som resultat af en holdordre.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER