• Forside

Hamilton i Räikkönens fodspor

Den unge Lewis Hamilton lader til ikke kun at have overtaget Kimi Räikkönens McLaren, men også hans smag for at gå i byen. Dog angiveligt uden at drikke. Hamilton fyrede den af på Amber Lounge i Monaco.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/6 2007 klokken 13:06

Efter Lewis Hamilton forlod den legendariske bane i Monte Carlos gader, hvor han kørte en flot andenplads hjem, men for ham skuffende, var han på den hotte Amber Launge bar i fyrstendømmet.

Baren, der ejes af Eddie Irvines søster, Sonia, havde besøg af flere kendte fra Formel 1 cirkusset, men det var Lewis Hamilton der gjorde sig mest opmærksom, da han gik på scenen for at overtage DJ pulten, hvor han også fyrede en 'rap' af.

I sidste weekend fortsatte festen for Lewis Hamilton, der var en tur på Wembley Stadion for at se den underskønne R&B sangerinde Beyonce, som han også fik lejlighed for at møde personligt, da han var inviteret og deltog i hendes after-party.

Igen skulle dette være sket uden indtagelse af alkohol.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.