• Forside

Alonso med store problemer

Efter at Fernando Alonsos holdkammerat, Lewis Hamilton, fik sin første sejr, er det ikke sjovt at være Fernando Alonso. Der er et større pres på spanieren nu, end der nogensinde før har været.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/6 2007 klokken 10:06

Der er ikke fordi, at Fernando Alonso aldrig er blevet presset før, men det er første gang, at det er hans holdkammerat, som presser ham helt op i en krog.

Hvis man kikker på de nyheder der er at finde om Formel 1 på de mange hjemmesider der beskæftiger sig med denne ypperlige sport, er der ikke mange, som nævner Alonso. Alle fokuserer på det fantastiske resultat Lewis Hamilton kom med i weekenden.

Alonso har altid været den der løb med overskrifterne, men er det fortid nu? Der er noget der tyder på det.

Eneste overskrifter vi ser om den forsvarende verdensmester nu, er negative overskrifter, der hentyder til, at han har det meget svært med, at den unge nybegynder i den anden McLaren er hurtigere og bedre end ham, på alle punkter.

Ingen racerkører vil indrømme, at de ikke er bedst, men hvis vi skal tro Alonso, så skal han til at bevise, at han er hurtigere end Hamilton, på lige vilkår. Det har vi endnu til gode.

Men hvad nu hvis Lewis Hamilton går hen og bliver verdensmester i år? Hvad gør Fernando Alonso så?

Han har en kontrakt der løber nogle år endnu med McLaren, men han har også tidligere udtalt, at han stopper, når han har tre titler i hus. Men at tabe titlen til en nybegynder, tilmed i samme bil som han selv kører, er vist ikke en del af planen.

Det er helt sikkert ikke let at være Fernando Alonso for tiden.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER