• Forside

Honda beholder Button-Barrichello

Alle spekulationer om en ny kører line-up hos Honda, ser nu ud til at være smidt i skraldespanden. Jenson Button og Rubens Barrichello bliver i det hårdt ramte Honda-team.

Af: (@bmf1.dk) d. 19/6 2007 klokken 13:06

Det er hvad man siger i Østrig, hvor avisen Österreich påstår, at de sidder inde med oplysninger om, at de to kørere bliver hos Honda i mindst endnu et år.

For Barrichello´s vedkommende er det en ny kontrakt der er blevet lavet, mens Button kører videre på sin nuværende, der udløber efter næste sæson.

Rygterne har ellers svirret omkring Rubens Barrichello. Stopper han eller gør han ikke? Skifter han team eller bliver han? I hvert fald kan Christian Klien godt pakke kørerdragten væk igen, for som det ser ud lige nu, må han vente med at sætte sig i cockpittet i en af de to Honda-racere. Klien var ellers sat i forbindelse med en overtagelse af Barrichellos plads i teamet, såfremt det ikke blev til en forlængelse.

Rubens Barrichello tager et år mere hos Honda.

På den anden side kan Klien måske få en helt ny arbejdsplads, for det er meget usikkert om Toyota vil forlænge deres kontrakt med Ralf Schumacher. Dermed er døren åbnet lidt mere for den 24-årige Klien.

Også Super Aguri har været inde i billedet hos Klien, men ifølge hans far og manager, Johannes Klien, ser det ud til at det japanske team beholder både Sato og Davidson.

Honda-teamet har haft en meget skuffende sæson indtil videre, og endnu ikke scoret nogen VM-point.