• Forside

Alonso og Hamilton indgår fredsaftale

Fredsaftaler indgås ikke kun i Mellemøsten. Også i Formel 1 kan det være nødvendigt at gyde olie på vandene, hvilket er tilfældet i kølvandet på den seneste tids kritik fra Alonso over hvad han kalder ’favoriseringen af Hamilton’.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/6 2007 klokken 23:06

Som en konsekvens af den megen furore omkring Alonsos kritik af hvad han selv mener, er forskelsbehandling i forhold til Ron Dennis’ unge protege, Lewis Hamilton, er parterne nu blevet enige om at lægge våbnene.

Under en pressekonference arrangeret af Vodafone, blev Hamilton spurgt, om der var spændinger imellem de to kørere efter den meget snak om forskelsbehandling i teamet.

”Vi kommer godt ud af det med hinanden,” sagde Hamilton. ”Det er klart, at når han er spansk, så prøver de spanske medier at fordreje tingene, og det samme gør den britiske presse.”

Så må der krammes og danses underlige danse igen. Her er det Fernando Alonso og Lewis Hamilton efter Malaysias Grand Prix, 2007

”Vi støtter hinanden rigtig, rigtig meget. Naturligvis er vi konkurrenter. Vi ønsker jo begge to at vinde, men vi har også meget stor respekt for hinanden,” fortsatte han. ”Selv efter at jeg havde vundet, kom han op og ønskede tillykke.”

”Som det er i øjeblikket, er vi blevet enige om, at vi kun taler om hinanden, når begge er til stede, fordi han ellers kan læse et eller andet i aviserne, som jeg har sagt og som er blevet fordrejet,” forklarede han.

”Jeg vil aldrig komme med en negativ udtalelse om ham, fordi jeg har meget respekt for ham,” sluttede Hamilton.

Efter løbet på Indianapolis udtalte teamchef Ron Dennis til journalister, at der ville blive taget skridt til at ”begrænse muligheden for at kørerne bliver distraheret”. Man kan forestille sig, at Hamiltons udtalelser er en konsekvens af denne strategi.

Nu venter vi bare på Alonso.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER