• Forside

Stepney under anklage af Ferrari

Den offentlige anklager i Modena, Italien, har indledt undersøgelser af forhold omkring Nigel Stepney, ansvarlig for teamudviklingen hos Ferrari. Der er ikke offentliggjort noget indhold af anklagerne.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/6 2007 klokken 11:06

Uden at offentliggøre indholdet af anklagerne, har den offentlige anklager i den italienske by Modena indledt kriminalundersøgelser af Ferraris manager for teamudvikling, Nigel Stepney.

En talsmand for Ferrari udtaler: ”Ferrari har taget initiativ til at indlede en sag imod Nigel Stepney, og der foregår nu undersøgelser i sagen.”

Talsmanden tilføjede, at Stepney stadig er ansat hos Ferrari.

Felipe Massa og Nigel Stepney (tv).

Ferrari nægter indtil videre at offentliggøre yderligere detaljer i sagen, men for nogle måneder siden blev to tidligere medarbejdere fundet skyldige i at have stjålet og videregivet hemmelige oplysninger til Toyota, hvor de var blevet ansat.

Stepney kom oprindeligt fra Benetton og er nu ansvarlig for teamudvikling hos Ferrari, og har indtil tidligere i år været løbs- og testteknisk chef. Briten ønskede et sabbatsår fra Ferrari, men det blev afslået og han fik i stedet den nye stilling. Han har tidligere udtrykt utilfredshed med sin situation efter Ross Brawns afsked.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Nigel Stepney, som i øjeblikket holder en lang ferie.

Stepney har tidligere været sat i forbindelse med Honda.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.