• Forside

DTM smækker døren i hovedet på Ralf

Uden at være F1-analytiker kan man konstatere, at Ralf Schumacher ikke har haft den bedste sæson til dato, og rygterne om tyskerens exit fra motorsportens ’spitzen klasse’ ser ud til at være faretruende nær. Men hvor skal han gå hen? Åbenbart ikke til DTM.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/6 2007 klokken 13:06

I dyreverdenen taler man om elefanternes kirkegård, stedet hvor de store dyr søger han, når alderen trykker og livskraften ebber ud.

Når det kommer til udslidte Formel 1 kørere, går den tunge gang oftest til det tyske standardvognsmesterskab, DTM, og de seneste dage har der da også været forlydender om, at Toyotas Ralf Schumacher skulle være på vej dertil på grund af de magre resultater i 2007.

Men det kan han åbenbart godt glemme alt om.

Ralf Schumacher fører for en sjælden gangs skyld an. Her foran David Coulthard, Red Bull og Takuma Sato, Super Aguri. Malaysia 2007

Et hurtigt blik ned over kørersammensætningen i DTM afslører ellers en imponerende liste af motorsportskoryfæer: Jean Alesi, Mika Häikkinen og Heinz-Harald Frentzen. Men Ralf Schumacher er der åbenbart ikke plads til, hvis det står til et af teamene.

I forbindelse med rygterne omkring Schumacher udtaler Audis DTM chef, Dr. Wolfgang Ullrich sig temmelig kategorisk til avisen ’AZ’.

”Vi er ikke et redningsnet for frustrerede Formel 1 kørere,” siger Ullrich.

Er det ved at være tid for Ralf at vinke farvel til Formel 1?

En unavngiven talsmand for DTM siger i samme avis med et glimt i øjet: ”Det er i orden med mig, bare han tager sin bror med. Så er Ralf meget velkommen.”

Han tilføjer: ”Nej, helt seriøst, i DTM har vi travlt og vi har mange virkelig gode kørere.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.