• Forside

Toyota tror på bedre tider

Efter at det lykkedes for Jarno Trulli at køre holdets hidtil bedste placering i hus i USA, da han kom ind på en 6. plads, begynder Toyota nu at tro på, at de nok skal komme med nogle gode resultater hen over resten af sæsonen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/6 2007 klokken 16:06

Det har ikke ligefrem været en dans på roser, i givet fald, så er det roser med torne der har været danset på hos Toyota, der ikke har fået resultater i nærheden af det deres budget skulle antyde. Men nu vejrerr de morgenluft hos det Köln baserede mandskab.

Resultatet i USA viser, at de er på rette vej og testtiderne i England i sidste uge, men det viser også at der er kommet mere skub i Toyotaen.

Begge holdets piloter, er da også sikre på, at de vil gøre en god figur på Magny Cours, efter Silverstone testen.

”Jeg har rigtig god erfaring med Magny Cours,” kom det fra Ralf Schumacher. ”Efter den meget positive test på Silverstone i sidste uge, er jeg sikker på, at vi er ved at finde den rette form og vi nok skal være med fremme i pointene i Frankrig.”

Også Jarno Trulli, der sikrede holdet en 6. plads i USA, ser frem til at køre i Frankrig.

”Jeg holder meget af at besøge Frankrig og har tidligere haft nogle gode resultater på Magny Cours,” siger han. ”Jeg taler fransk og føler mig meget hjemme i Frankrig, så jeg håber på, at jeg igen kan gøre en god figur der.”

Toyota stiller til start med en helt ny aerodynamisk pakke, der har vist sig effektiv på Silverstone. Spørgsmålet er, om den også fungerer i Frankrig.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.