• Forside

Renault vil slå BMW

Efter endnu et opmuntrende løb i USA for Renault, er Giancarlo Fisichella klar til at give de to BMW piloter baghjul. ”Vores bil er markant bedre nu!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/6 2007 klokken 16:06

Efter en noget sløj start på sæsonen for de forsvarende verdensmestre fra Renault, er Giancarlo Fisichella nu sikker på, at de har fået løst de fleste problemer, så de nu kan være med i topkampen og også gerne skulle være forbi BMW Sauber.

”Da vi kom til Canada, kunne jeg straks mærke, at vi havde taget et stort skridt frem,” kom det fra Giancarlo Fisichella. ”Bilen var markant bedre på alle områder.”

”Det er første gang i år, at vi har haft en bil der var konstant hurtig, hvilket er det der skal til for at sikre sig topplaceringer.”

”Da vi kom til Indy, viste bilen sig igen fra sin positive side, hvilket giver mig store forhåbninger for at vi igen i Frankrig vil være konkurrencedygtige,” tilføjede italieneren.

Så nu er det BMW der skal jordes, når det franske hold indtager deres hjemmebane i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.