• Forside

Todt: Kimi og Felipe bliver

De mange rygter der har verseret omkring en usikker fremtid for Kimi Räikkönen hos Ferrari, bliver nu direkte manet til jorden, af Ferraris hold chef Jean Todt. ”Kimi Räikkönen og Felipe Massa, er Ferraris fremtidige piloter.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/6 2007 klokken 10:06

”De er holdets nuværende og fremtidige piloter,” kom det direkte fra Jean Todt i et interview op til det franske Grand Prix. ”Det er så op til os, at give dem en bil de kan vinde med.”

Efter en perfekt start på sæsonen for Kimi Räikkönen, har den finske pilot, der afløste Michael Schumacher, haft det meget svært med at finde sig til rette i sin nye bil. Men Todt har ikke mistet tålmodigheden med finnen, som han er sikker på, nok vil finde sig til rette i Ferrarien.

”Jeg må indrømme, at jeg er noget forundret over at hører når folk taler om vores problemer,” kom det yderligere fra Todt. ”Vi er med helt fremme i kampen om mesterskabet, hvad kan man mere forlange?”

”Vi har gennemført nogle gode tests på Silverstone i den forgangene uge, så jeg er overbevist om, at vi nok skal være konkurrencedygtige i Frankrig,” sluttede Todt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER