• Forside

Massa tror på sejr

Felipe Massa udtaler op til Frankrigs Grand Prix, at han tror på, at holdet igen vil kunne være med helt fremme og ser ikke situationen som så slem, som der er mange medier der ønsker at gøre den til. ”Vi er klar til Frankrigs Grand Prix:”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/6 2007 klokken 10:06

Det kan godt være, at det er McLaren der har taget alt opmærksomheden de sidste tre løb, men situationen er ikke så slem, som der er mange der siger, hvis du spørger Ferraris Felipe Massa.

”Sæsonen er lang endnu og jeg er sikker på, at vi nok skal få minimeret forspringet på 35 point op til McLaren,” kom det fra Massa. ”Hvis ikke jeg havde fået det sorte flag i Canada, er jeg sikker på jeg nok skulle være endt på podiet og dermed ikke så langt efter.”

”Selvom vores konkurrenter har været lidt bedre end os over de sidste par løb, er der ingen grund til at tro, at vi ikke igen kan være med helt fremme,” tilføjede brasilianeren. ”Vi har et helt fantastisk bagland, der har stor erfaring og viljen til at få os tilbage i front.”

”Den nye aerodynamiske pakke vi testede på Silverstone i sidste uge, virkede rigtigt godt. Jeg er sikker på, at den vil gøre en stor forskel i Frankrig,” sluttede Felipe Massa, der er sikker på, at han vil være tilbage på toppen af podiet i næste weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER