• Forside

Massa afviser Schumacher comeback

I kølvandet på Ferraris øjeblikkelige og åbenlyse besvær med at hægte sig på McLaren, har det svirret med rygter om Michael Schumachers tilbagekomst til det team, som han hjalp til seks verdensmesterskaber. Men de afvises hårdnakket af Filipe Massa.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/6 2007 klokken 15:06

Filipe Massa afviser de seneste dages vedholdende rygter om Michael Schumachers tilbagekomst til Scuderia Ferrari som nonsens.

For det første har Schumachers tilstedeværelse som konsulent øget rygterne, men i særdeleshed er Kimi Räikkönens manglende succes nok den største årsag til rygternes tiltagende styrke. Massa mener dog, at der ikke er fugls føde på den sag.

”Nej, jeg er helt sikker på, at han ikke kommer tilbage for at køre,” siger brasilianeren til den italienske avis ’La Gazetta dello Sport’.

Felipe Massa, Michael Schumacher og Rob Smedley under Spaniens Grand Prix 2007.

”Jeg kender Michael meget godt. Han er ikke en type som laver u-vendinger.”

Det er hævet over enhver tvivl, at Massa anser Schumacher som sin mentor og at brasilianeren drager stor nytte af tyskerens råd. Som følge deraf har de to et meget tæt forhold.

”Den kendsgerning at jeg hele tiden er i kontakt med ham, betyder, at jeg ikke ligefrem kan sige, at jeg savner ham. Jeg taler jo med ham hele tiden, og vi arbejder sammen,” slutter Filipe Massa.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER