• Forside

Kubica klar til Frankrig?

BMW Saubers Polske pilot, der var udsat for et voldsomt uheld i Canada, er sikker på, at han bliver erklæret klar til at deltage i Frankrigs Grand Prix. ”Det skulle bare være en formsag nu.”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/6 2007 klokken 13:06

På tirsdag skal Robert Kubica gennemgå en test af FIA's læger på Magny Cours banen i Frankig, hvilket gerne skulle sikre ham den endelige adgang til Frankrigs Grand Prix.

Således er der meget der tyder på, at Kubica kun mister et enkelt løb til trods for det ekstremt voldsomme uheld i Canada.

Ifølge Kubica selv har de tre ugers pause givet ham endnu mere blod på tanden og sult efter at komme tilbage i sin Formel 1 racer.

”Jeg fik ikke lov til at stille til start i USA, men jeg føler, at den kommende test i Frankrig mest af alt er en formalitet,” kom det fra polakken.

”Grunden til, at jeg ikke fik lov til at stille til start i USA, havde intet med min fysiske tilstand at gøre. Det var simpelthen en sikkerhed, som FIA krævede, da det ville være utroligt farligt for mig, hvis jeg blev involveret i en ny ulykke.”

”Det er også derfor jeg ikke har fået lov til at teste,” tilføjede Kubica selvsikkert.

Der er dog ingen tvivl om, at han er klar til at sætte sig ned i Formel 1 raceren igen.

Hvis FIA lægerne ikke giver ham grønt lys, vil Vettel igen få sædet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER