• Forside

1 Frie træning: Kimi hurtigst

Tilbage til Europa og Ferrari er tilbage i front. Kimi Räikkönen satte den hurtigste tid i første træning, tæt fulgt af Felipe Massa i den anden Ferrari og langt foran de to McLaren biler, hvor Fernando Alonso blev noteret som den hurtigste af de to.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 29/6 2007 klokken 13:06

Op til Frankrigs Grand Prix, har den forsvarende verdensmester Fernando Alonso meldt ud, at han ikke vil være så flink overfor Lewis Hamilton som hidtil. Det beviste han så allerede ved første træning, hvor han var tre tiendedele sekund hurtigere en briten.

Men de to McLaren piloter har angiveligt et stykke arbejde foran sig. Lewis Hamilton blev kun noteret for en sjette hurtigste tid, hele ni tiendedele sekund efter Kimi, mens Alonso på tredje pladsen, var næsten 8 tiendedele sekund efter finnen.

Felipe Massa var vel at mærke kun 68/1000 sekund langsommere rundt på banen end Kimi Räikkönen.

Så der er noget der tyder på, at Ferrari igen har fundet formen og at det ikke bare er McLaren der nedspiller deres styrke, eftersom Fernando Alonso var tredjehurtigste mand på banen.

Ind mellem Alonso og Hamilton, kom den ombejlede Nico Rosberg i sin Williams Toyota racer som 4. hurtigst og David Coulthard i Red Bull som en lidt overraskende femmer.

Robert Kubica, der er tilbage på banen efter sit voldsomme uheld i Canada, blev noteret for den niendehurtigste tid.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER