• Forside

Alonso: ”Flyt dig Hamilton!”

Den forsvarende verdensmester, Fernando Alonso, advarer nu den unge Lewis Hamilton og siger, at der ikke er plads til det flinke spil mere. ”Det er tid til at ændre på lykken!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/6 2007 klokken 10:06

'Wonder Boy' Lewis Hamilton, der fører verdensmesterskabet med hele 10 point ned til Fernando Alonso, er blevet hjulpet godt på vej af spanieren, ved at ”låne” opsætningsdata fra den spansk kørte McLaren.

Men nu vil Alonso ikke lege med ham mere. Nu er det tid til at briten selv lærer at sætte sin bil op, udtaler han i et interview op til Frankrigs Grand Prix.

”Der er ikke nogen tvivl om, at Lewis er utrolig talentfuld og han høster en masse fortjente roser, men han skal til at lære at klare sig selv,” kom det fra Fernando Alonso.

”Når man klarer sig godt, bliver man kaldt for Konge og også behandlet på den måde. Men ting forandrer sig, så Lewis skal nok forberede sig på, at det ikke forbliver lige så let for ham i fremtiden,” kom det yderligere fra den forsvarende verdensmester.

Verdensmesteren antyder slet skjult, at det nu er tid til at Lewis Hamilton skal flytte sig, så han kan sikre sig sit tredje mesterskab i træk.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER