• Forside

Testrapport fra Valencia

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/2 2006 klokken 10:02

Mens Ferrari, Honda og SRT tester i Bahrain, er McLaren, Renault, Red Bull og MF1 i gang med samme opgave på den spanske bane i Valencia.

I Valencia går det dog mindre godt for MF1, der blankt indrømmer, at de bliver nødt til at finde noget mere fart, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om bare at komme væk fra de bagerste pladser.

”Vi har et stort behov for at finde mere styrke,” udtalte Christijan Albers, der måtte konstatere, at han var hele 2 sekunder langsomere end de hurtigste.

Test i Valencia d. 15/2

Men man kan næsten sige, at tingene ser langt værre ud hos McLaren. Her viste Kimi Raïkkönen rigtig god fart, men mindst lige så ringe stabilitet, da hans Mercedes motor på ny brød sammen efter få omgange.

Juan Pablo Montoya havde ikke helt så store problemer, men hans bil fungerede langt fra optimalt. Her var det også den skrøbelige Mercedes V8 motor, der var problemet.

Hos McLaren kan man dog glæde sig over, at den ellers så stabile Renault også viste svaghedstegn. Giancarlo Fisichella måtte således også tilbringe alt for megen tid i pitten, ligeledes med motor problemer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.