• Forside

Se mig denne weekend

I denne weekend bliver der mulighed for at se mig i Formel 1. Man skal dog kigge godt efter før man ser mig for jeg deler plads med 30.000 andre glade Formel 1 fans, der iblandt Jakob fra BMF1. Men jeg er der. Lige midt på frontsektionen af David Coulthards bil.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 3/7 2007 klokken 14:07

Det er selvfølgelig fordi vi nu er nået til den engelske Grand Prix weekend og netop i denne weekend vil de to Red Bull F1 RB3 racere være dekoreret med 30.000 små fotos af alle os, der har doneret 10 pund til Wings for Life organisationen.

Arrangementet blev søsat ved Monacos Grand Prix, og siden har 30.000 doneret 300.000 pund til organisationen. Om man bevidst har valgt at skære ned på antallet af billeder kan jeg ikke svare på, men da arrangementet blev søsat var målet 50.000 billeder eller en halv million pund. Så at skære 40% af billederne væk lyder drastisk.

Men måske er interessen faldet igennem juni for som almindelig seer er man ikke ligefrem blevet opfordret til at donere penge til dette arrangement, men det kan også skyldes at Red Bulls ingeniører har sagt stop, da disse klistermærker alle er med til at generere en mere ru overflade. Af samme grund er Toro Rosso bilerne lakeret og ikke påklistret klistermærker.

Det er på denne bil, der befinder sig et billede af mig og et billede af Jakob

Red Bull har travlt denne uge, men heldigvis ligger fabrikken relativt tæt på Silverstone, så transporttiden er ikke så lang, som den kunne have været, men netop i dag får de to biler de store speciallavede klistermærker påsat.

Nogle af de donerende personer er inviteret over for at overvære denne proces, der iblandt mig, der dog af arbejdsmæssige årsager måtte melde fra til dette tilbud. En unik mulighed, men sådan er det med arbejde. Man kan ikke altid få fri når man ønsker det.

Der vil ikke være klistermærker på bilens kanter eller på vingerne.

Honda lancerede i vinters deres myearthdream drøm, hvor man kunne donere penge til bevarelsen af miljøet. Man kunne donere fra et pund og opefter, og så vælge et budskab. Man ville så få sit navn på bilen med noget nær ulæselig skrift. Dog ikke i Magny-Cours, hvor Honda lavede et stunt, der minder om Red Bull stuntet.

Dog med den forskel, at hos Red Bull er det billeder, og hos Honda er det kun navne. Honda havde taget deres ’bidragsydere’s navne og skrevet dem i lange rækker på bilen. Det kunne man se, hvis man kom tæt på bilen, men på tv kunne man ikke se det.

Honda havde skrevet navnene på alle, der havde doneret til Myearthdream på deres biler

Det er altså i denne weekend vi får den one-off bemaling at se, som vi havde forventet at se i Monaco.