• Forside

Alonso med tudefjæs, igen!

Den forsvarende verdensmester, spanieren Fernando Alonso, er sikker på, at McLaren vil fortrække at Lewis Hamilton vinder Silverstone, da han er englænder og fører mesterskabet. ”Men det rører mig ikke,” siger han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/7 2007 klokken 13:07

Det er næsten som om man kan hører tårnene trille ned af kinderne på Fernando Alonso, der føler at alle er mod ham, også hans eget hold.

”Jeg er sikker på, at de vil foretrække en sejr til Lewis,” kom det fra spanieren. ”Jeg tror ikke på, at der vil være nogle der vil benægte det.”

”Hvis vi skal være ærlige, så har vi her en spanier og en englænder på ét engelsk hold, der skal kører et engelsk Grand Prix. Det er jo logisk, at de helst vil se englænderen vinde det løb,” lyder det uddybende fra verdensmesteren.

”Men det gør mig ikke noget, at det ikke er mig der får opmærksomheden, så længe vi har de samme muligheder, skal jeg nok trække det længste strå.”

”Det er jo ikke meget anderledes, end da holdet ønskede jeg skulle vinde i Spanien, så hvis Hamilton vinder i England, vil det kun styrke holdet, jeg skal nok klare mig,” sluttede Fernando Alonso, med en slet skjult skuffelse.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER