• Forside

Coulthard bakker op om McLaren

David Coulthard yder nu moralsk støtte til sit tidligere team, McLaren-Mercedes og Ron Dennis, som for tiden gennemgår et mareridt i form af en omfattende spion-skandale.

Af: (@bmf1.dk) d. 15/7 2007 klokken 10:07

David Coulthard har nu offentligt meldt ud, at han støtter det Woking-baserede McLaren-Mercedes team midt i hele spion-skandalen.

Som tidligere kører for teamet ved Coulthard om nogen, hvor meget Ron Dennis har ofret for at føre teamet til succes. Skotten tilbragte ni sæsoner for det engelske team, indtil 2004, hvor han skiftede til Red Bull Racing.

Coulthard udtaler:

"De er for intelligente og deres integritet er for høj til, at de ville blive involveret i dette." Coulthard sagde at han var skuffet over hele sagen, og mente at den kunne have dybtrækkende og permanent ødelæggende konsekvenser for Formel 1´s image.

David Coulthard da han kørte for McLaren i 2004

"Jeg tror at sporten er stærk i medierne lige for tiden, og enhver virksomhed der investerer i F1, betragter bare den mindste antydning af insider-handler med teknologi som tabu," slutter skotten.

Sagen fortsætter både i Italien, hvor Nigel Stepney, tidligere Ferrari, er anklaget for sabotage og for at udlevere hemmelige dokumenter, og i England, hvor den anden del af sagen sidder anklaget, nemlig Mike Coughlan med hustru, anklaget for at kopiere dokumenterne.