• Forside

Spyker positiv overfor Klien

Den østrigske test-kører Christian Kliens chancer for at komme bag rattet af den nu ledige Spyker-racer, efter Christijan Albers blev fyret, ser nu ud til at være forøget.

Af: (@bmf1.dk) d. 15/7 2007 klokken 09:07

I torsdags gennemførte Klien, der var venligst udlånt af Honda-teamet hvor han tester, 63 omgange på en fugtig Spa-Franchorchamps-bane i Belgien.

Trods dagens langsommeste tid, var tilbagemeldingen fra Spyker positv.

Spyker-teamet, som utvivlsomt er feltets backmarkers, var glade for at give Klien chancen bag den orange og grå-bemalede Spyker, der har en Ferrari motor under hjelmen. Og selvom hans tid var på 1:49.119, eller 2,4 sekunder efter fra dagens hurtigste tid sat på banen, var der glade miner over hele linien.

Christian Klien da han kørte for Red Bull

Det var tydeligt, at man satte pris på Klien, der af en talsmand fra teamet, blev kaldt yderst professionel. Klien selv havde denne kommentar:

"De har en samling gode folk her, og jeg følte mig hjemme lige med det samme. Selvfølgelig lå dagens fokus på at lære bilen at kende, og lære hvordan motor og gearkasse arbejder. Jeg synes det hele gik godt. Der er potentiale i bilen og jeg nød dagen med at teste for Spyker," slutter den 24-årige Klien.

Om det så bliver den unge østriger, er stadig usikkert. Med kun en uge til det tyske GP på Nürburgring, skal Spyker skynde sig at finde en afløser for Albers. Også indiske Narain Karthikeyan kunne tænke sig et fast løbssæde.