• Forside

Winkelhock bekræftet

Det var ventet og nu er det bekræftet. Spyker F1 har i dag annonceret Markus Winkelhock som ny Spyker kører til weekendens Europæiske Grand Prix. Dermed stiller Spyker med en ren tysk kørerduo.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/7 2007 klokken 01:07

Markus Winkelhock er nu bekræftet som Adrian Sutils makker til weekendens europæiske Grand Prix. Foreløbig er det kun det ene Grand Prix som Markus er sikret, men chancen for at stille med to tyske kørere på den tyske Nürburgring har tiltalt Spyker og Colin Kolles.

Det bliver dog ikke første gang i år, at vi oplever en ren tysk kørerduo. BMW Sauber stillede med Nick Heidfeld og Sebastian Vettel i det amerikanske Grand Prix på Indianapolis.

Markus Winkelhock yderst til venstre overtager Christijan Albers bil for en stund

Markus Winkelhock var glad efter bekræftelsen.

”Naturligvis er det en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har ikke haft meget tid i bilen i år, men jeg er både fysisk og mentalt klar. Det er en one-off chance i øjeblikket, og jeg vil gøre mit for at få det bedste ud af den.”

Colin Kolles, Spykers teamchef udtalte:

”Jeg er glad for at kunne belønne Markus for hans tålmodighed og loyalitet til teamet gennem de sidste 18 måneder med hans Formel 1 debut på Nürburgring. Foreløbig er det et one-off race, da vi har behov for mere tid til at beslutte, hvem der skal være Adrians partner resten af året.”

Der vil uden tvivl være meget fokus på Spyker i denne weekend. To tyske kørere, hvor Markus Winkelhock nærmest vil køre for sin fortsatte fremtid i Formel 1, idet Narain Karthekeyans managerteam arbejder på at stable et budget til resten af sæsonen sammen.