• Forside

Begge BMW Sauber i top 6

BMW Sauber teamet forbliver forsat den eneste reelle trussel over for Ferrari og McLaren Mercedes. Men hvor hvidt det tyske team formår at holde Lewis Hamilton bag sig under morgendagens er nok tvivlsomt. Målet er dog klart for det tyske team.

Af: (@bmf1.dk) d. 22/7 2007 klokken 00:07

BMW Sauber teamet var endnu en gang den eneste seriøse opposition til Ferrari og McLaren-Mercedes og selv om Mario Theissen som sædvanlig var meget tilbageholdende, så er det tydeligt, at BMW sauber teamet går efter en topplacering på hjemmebanen i Eifel bjergene.

Englænderen Lewis Hamilton kørte af banen i den tredje og afgørende kvalifikation på grund af en mekanisk defekt. Hamilton måtte som en direkte følge deraf slutte Q3 før tid.

Den unge englænders uheld betød, at Nick Heidfeld kunne sætte sin BMW Sauber i anden start række ved siden af Ferraris Felipe Massa.

Teamets polske kører Robert Kubica satte dagens femtebedste tid som dog var 0,283 langsommere end team kollegaen Nick Heidfeld tid.

BMW Saubers sportsdirektør Mario Theissen var forståelig nok meget tilfreds med dages resultat. ”Kvalifikationen gik god for os og vi var tæt på en plads i første start række, men Nick muligheden med kun en tiende del af et sekund.”

Målet for BMW Sauber teamet er helt sikkert en podium plads, men teamet er meget tilbageholdende med deres åbenlyse målsætning, hvilket måske er forståeligt nok. Hamilton skal starte i tiende position, men det vil være helt forket, at afskrive den englænder.

Det er derfor vitalt for BMW Sauber teamet, at holde Hamilton bag sig under morgendagens Grand Prix. Men om det vil lykkes er langt fra sandsynligt. Lewis Hamilton er i en klase for sig selv og hvad materiel angår, så er McLaren Mercedes stadig en del skridt foran.