• Forside

Den nøgne blondine, guldstiletterne og den røde Ferrari

En mystisk blondine besøgte i søndags en tankstation i den lille østtyske by Dömitz, hvilket i sig selv ikke er usædvanligt. Det usædvanlige var, at hun ankom i en Ferrari F430 kun iført et par guldstilethæle, guldarmbånd og en tynd guldhalskæde.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 24/7 2007 klokken 11:07

Kunderne på Raiffeisen tankstationen i den lille by Dömitz i Mecklenburg-Vorpommern gjorde store øjne i søndags, da en ung, smuk, slank og ufattelig nøgen blondine spadserede ind på tanken for at købe seks pakker cigaretter.

Kvindens eneste beklædningsgenstande var et par guldstilethæle, en tynd guldhalskæde, guldarmbånd samt nogle imponerende tatoveringer.

Efter købet gik hun stille og roligt tilbage til den ventede bil, en Ferrari F430 med Hamburg-nummerplader, som derefter forlod tankstationen.

Denne Ferrari F430 kan opleves i og omkring Hamborg med en nøgen blondine i passagersædet.

Med til historien hører, at det vitterlig var en meget lun eftermiddag, så måske har Ferrarien haft problemer med airconditionanlægget, og kvinden har derfor trængt til frisk luft.

En af de ansatte på tankstationen, Ines Swoboda, tog situationen med ophøjet ro.

”Jeg var ikke overrasket, for jeg kender hende. Hun kom her også sidste sommer og var enten meget let påklædt eller helt nøgen – hun er en meget smuk kvinde,” udtalte Swoboda med overbevisning.

Tankpasseren tilføjede, at ingen af de andre kunder i øvrigt følte sig forulempede af kvindens luftige tilstedeværelse. Ifølge tysk lov kunne hun nemlig blive anklaget for forstyrrelse af den offentlige ro og orden, hvis nogen klagede.

Men det ønskede ingen på nogen måde at medvirke til.

En kunde var dog hurtig og forevigede seancen, og du kan se billederne her .

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.