• Forside

Officielt: Bourdais kører for STR i 2008

Scuderia Toro Rosso har netop bekræftet, at Champ Car piloten Sebastien Bourdais, vil blive en fast del af det italienske hold fra og med næste sæson.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/8 2007 klokken 11:08

Sebastien Bourdais er godt på vej mod sit fjerde mesterskab i Champ Car serien, hvilket flere gange har gjort ham til et varmt emne til et Formel 1 sæde. Men hver gang han var lige ved, gik der noget galt.

Nu har STR dog valgt at tro på, at franskmanden har det der skal til for at klare sig i Formel 1, hvorfor de har indgået en aftale med ham.

”Jeg har ventet rigtigt længe på denne chance,” siger en meget glad Sebastien Bourdais. ”Men nu er det endeligt lykkedes for mig.”

Sebastien Bourdais i sin Newman/Haas/Lanigan Racing på banen i Edmonton, Canada, hvor Bourdais i øvrigt vandt.

”Jeg vil gerne takke mit Champ Car hold Newman/Haas/Lanigan Racing, for at give mig lov til at forfølge denne drøm og den frihed jeg skulle bruge, for at teste for Toro Rosso,” tilføjede han i pressemeddelelsen fra STR.

Den 28-årige Bourdais bliver en del af Scuderia Toro Rosso holdet umiddelbart efter, at han har afsluttet sit sidste Champ Car løb den 2. december.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER