• Forside

Bourdais: STR har stort potentiale

Champ Car mesteren Sebastien Bourdais er glad for sin nye kontrakt med Toro Rosso – så glad, at han fortæller omverdenen, at han oven i købet opfatter sin nye arbejdsgiver som et team med ”stort potentiale”.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 11/8 2007 klokken 23:08

I fredags kunne vi på BMF1 offentliggøre, at Scuderia Toro Rosso har tegnet kontrakt med den tre-dobbelte mester i Champ Car, Sebastien Bourdais, og franskmanden ser store muligheder i det kommende samarbejde.

De fleste motorsportsentusiaster vil utvivlsomt have svært ved at finde fremtidigt potentiale i Toro Rosso, der, sammen med Spyker, deler den tvivlsomme ære at være det eneste team uden point i år. Men Bourdais er alligevel ukuelig optimist.

”Jeg har længe set frem til dette,” siger Bourdais til ’Associated Press’. ”Jeg er meget tilfreds med endelig at tage fat på Formel 1, ikke mindst fordi teamet har et stort potentiale.”

Sebastien Bourdais tester i Toro Rosso på Paul Ricard-banen, 2007.

Franskmanden skal dog nok til at vænne sig til nye tider. Med sine 3 mesterskaber i Champ Car, har han været vant til frontpositionen, men de tider er forbi. Men at være agterlanterne hos STR betyder ikke noget, bedyrer den 28-årige kører.

”Det er noget man må acceptere. Når jeg ikke kunne komme til Ferrari eller McLaren eller andre topteams, tager jeg dem der er tæt på,” siger Bourdais.

Om Toro Rosso er tæt på topteamene og dermed kan leve op til franskmandens store forventninger, er en helt anden historie.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER